Tuesday, June 16, 2015

~PROMOSI BULAN PUASA / RAMADHAN 2015~

πŸš•πŸš—πŸš™πŸš—πŸš•πŸš™πŸš—πŸš•πŸš™
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah....bagi pelanggan-pelanggan Kereta Sewa Batu Caves yg beragama Islam, esok kita akan menyambut Bulan Ramadhan, iaitu bulan untuk kita semua memperbanyakkan lagi ibadah kita kepada-Nya. Aminnn...

Ok lah...untuk post pada kali ini,kami ingin memaklumkan kepada semua yang waktu operasi kami untuk bulan puasa ini adalah dari pukul 8.00am hingga pukul 4.30pm sahaja. Ini adalah kerana, kami ingin memberi ruang kepada staf-staf kami untuk membuat persediaan berbuka puasa bersama keluarga dan mengerjakan solat sunat terawikh pada malam hari.

Untuk bulan puasa ini juga kami ada membuat promosi sempena menyambut bulan ramadhan...bagi sewaan 3 hari dan ke atas, kami akan memberikan harga terlajak murah serta akan mendapat sampul duit raya versi Kereta Sewa Batu Caves secara percuma seperti yg telah kami maklumkan di dalam entry kami yg sebelum ini. (Boleh tekan SINI untuk tgk entry berkenan sampul duit raya versi Kereta Sewa Batu Caves)...ok..kepada sesiapa yang belum lagi menghubungi kami untuk tawaran ini, cepat call kami yer...sebelum tawaran kami tamat...Untuk promosi 3 hari harga terlajak murah, tuan/puan akan mendapat harga seperti berikut: 

♡~Viva Auto - 210/3days~♡
♡~Myvi Auto - 270/3days~♡
♡~Alza Auto - 420/3days~♡
♡~Exora Auto - 540/3days~♡
♡~Persona Manual - 270/3days~♡
♡~Ford Ranger 4x4 Manual - 750/3days~♡
♡~Vellfire Auto - 1500/3days~♡

Untuk makluman semua, sekarang ini kami di Kereta Sewa Batu Caves telah membuka tempahan untuk Hari Raya...untuk tempahan Hari Raya, minimum sewaan adalah selama seminggu..ini adalah kerana pihak kami juga ingin bercuti sempena Hari Raya. Kepada sesiapa yang ingin menyewa kereta sewa untuk Hari Raya nanti, kami sarankan supaya anda membuat tempahan awal..ini adalah kerana, permintaan kereta sewa pada cuti Hari Raya adalah sangat tinggi...so, kami xnak nanti anda tidak dapat pulang beraya ke kampung halaman di sebabkan kereta kami habis...Untuk harga sewaan 7 hari/1 minggu semasa raya pula adalah seperi berikut:

♡~Viva Auto - 550/week~♡
♡~Myvi Auto - 650/week~♡
♡~Alza Auto - 1000/week~♡
♡~Exora Auto - 1300/week~♡
♡~Persona Manual - 650/week~♡
♡~Ford Ranger 4x4 Manual - 1800/week~♡
♡~Vellfire Auto - 3500/week~♡Sekian sahaja untuk promosi kami untuk kali ini dan selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua pelanggan yg beragama Islam...

SMS / WHATSAPP/TELEGRAM kalau tak jwb call.
TQ

Untuk Booking tuan/puan bolehlah hubungi saya:

Asyman
+60196184030 (Direct Line)
rawdabatucaves.wasap.my (Whatsapp) 
t.me/keretasewabatucaves (Telegram)
www.rawda.com.my (Online Booking)
Kereta Sewa Batu Caves

0 comments:

Post a Comment